PDA

View Full Version : Frozen in Time!



WarBourne
07-21-2008, 02:34 PM
I was playing my beautiful AC game on my new PS3 and it froze and wouldn't even let me quit to the main menu (around the 3rd memoy block). Is this normal or is something wrong?

WarBourne
07-21-2008, 02:34 PM
I was playing my beautiful AC game on my new PS3 and it froze and wouldn't even let me quit to the main menu (around the 3rd memoy block). Is this normal or is something wrong?

L0rdeKing
07-21-2008, 02:39 PM
something wrong

lostassassin123
07-21-2008, 02:40 PM
Do you have the access to the internet on your PS3???

WarBourne
07-21-2008, 02:46 PM
yes

lostassassin123
07-21-2008, 02:51 PM
Have you updated AC to version 1.10???

WarBourne
07-21-2008, 02:52 PM
yes, but i dont think that that's the problem, i just got mine yesterday so it was updated!

lostassassin123
07-21-2008, 02:58 PM
Is there a way that you can trade in your copy of AC for another one?
It's a well known problem about AC freezing.
It was fixed through a patch, but sometimes it still freezes.
You either hope it won't happen again (It' doesn't happen often :/ ), or you should trade your copy for another one.

In case it freezes again:
Pull out the disk.
Hold the power button for 10 secs.
PS3 will beep 3 times and shut off.
Wait 10-15 secs and turn it on again.
Otherwise your PS3 may be damaged.
Just follow the instructions http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Good luck http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif