PDA

View Full Version : Nvidea 75 Driver



Budge4
06-22-2005, 09:00 AM
Nvidea homepage is showing link to new 75 series driver but link still going to 71.89 as i write this, so hopefully 75 driver will be released very shortly.

Found it, release notes say its a series 75 driver, looks like its 77.72

Budge

Budge4
06-22-2005, 10:08 AM
Tried new driver with SH3 version 1.0, 1.2 and 1.4b, spray bug appears fixed.

altstiff
06-22-2005, 06:06 PM
Says it is not in the 77.72 read me......

Gonna have to try this.....

Onthehunt1970
06-22-2005, 06:28 PM
I was at majorgeeks website searching for some drivers and ran across the 77.72 driver. Said it was just released today. Has several sites to download from and being I just built a new system,I upgraded my video card to a 6600gt pci-e am hoping it fixes the spray bug. Just thought I'd pass the word along.... Good Hunting

Sockeye45
06-22-2005, 08:56 PM
I tried out the new 77.72 drivers with my FX5200, and I can say that the UZO spray bug is fixed. Didn't have the groovy sun, and the white smoke was still though; but I think I picked up a few extra FPS overall.

Only problem with the new drivers (for me) was that I couldn't watch any videos on my computer, due to a high contrast which made the videos too bright. Unofortunately, I like to watch the flicks IL-2 movie-makers have made. But I think this problem was described in the release notes for 77.72, as the driver seems to be for the newer generation of cards.

Rolled back to my old drivers, and things are how they once were; but I'm thinkin' that I'll probably revert to the newer one when I'm playing SH3, then roll back again when I'm finished.

Anyways, spray bug fixed along with the soundman http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

Charlie901
06-22-2005, 09:56 PM
Guy's this Driver Doesn't "FIX" the UZO Bug at all!

It removes the particles completely when looking through the UZO. So you see virtually no sea spray what-so-ever now. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif

This appears to be just a workaround like included in the 1.3 patch, cause the driver release notes state "UZO particle rendering corruption" still an unresolved issue.

altstiff
06-22-2005, 10:18 PM
Originally posted by Sockeye45:
I tried out the new 77.72 drivers with my FX5200, and I can say that the UZO spray bug is fixed. Didn't have the groovy sun, and the white smoke was still though; but I think I picked up a few extra FPS overall.

Only problem with the new drivers (for me) was that I couldn't watch any videos on my computer, due to a high contrast which made the videos too bright. Unofortunately, I like to watch the flicks IL-2 movie-makers have made. But I think this problem was described in the release notes for 77.72, as the driver seems to be for the newer generation of cards.

Rolled back to my old drivers, and things are how they once were; but I'm thinkin' that I'll probably revert to the newer one when I'm playing SH3, then roll back again when I'm finished.

Anyways, spray bug fixed along with the soundman http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

Found this on guru 3D

I simply went under the "colour correction" menu. There I choose the "all" option(where you also can choose desktop and overlay) and clicked on the "reset to default" button

Sockeye45
06-23-2005, 06:08 AM
Hey, thanks, Alt. Was a good thing I checked this thread again. Your tip worked like a charm.

Two thumbs up for you, amigo http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif

altstiff
06-23-2005, 05:34 PM
Hey only passing it on! http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif

Seen a bunch of post's over at guru 3D on this topic.