PDA

View Full Version : Test Runways



HotelBushranger
01-11-2005, 06:06 AM
Hm, I've made a mission in the FMB, were fighters take off from Test Runway 2, and the second it gets into the game, the aircraft explode. Wat the...? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif And I want to use the test runways, because I no for sure that the airbase had steel matted runways, so don't bother saying "Well just delete the runway"

Cheers,
HBR



Edit: well I no what the problem is: the runways reach all the way up to the wings! Shouldn't they be level with the ground?!

HotelBushranger
01-11-2005, 06:06 AM
Hm, I've made a mission in the FMB, were fighters take off from Test Runway 2, and the second it gets into the game, the aircraft explode. Wat the...? http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif And I want to use the test runways, because I no for sure that the airbase had steel matted runways, so don't bother saying "Well just delete the runway"

Cheers,
HBR



Edit: well I no what the problem is: the runways reach all the way up to the wings! Shouldn't they be level with the ground?!

Yellonet
01-11-2005, 06:31 AM
You might have to make the runway a "target" for the aircraft.

JG53Frankyboy
01-11-2005, 06:45 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Yellonet:
You might have to make the runway a "target" for the aircraft. <HR></BLOCKQUOTE>

yes, handle them like Carriers

HotelBushranger
01-11-2005, 07:15 AM
Rightio! Thanks guys! http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif