PDA

View Full Version : reloading checkpoints



Transient77
11-20-2009, 04:51 PM
Is dying really the only way to reload a checkpoint?

When doing a mission like the church one, as you're climbing higher and higher it says checkpoint reached several times. If you fall and die, then it will reload at the last checkpoint which is handy. But if you fall and don't die, then you get to climb most of it over again. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

EzioAssassin51
11-20-2009, 08:13 PM
I agree! Like on Prototype you are able to restore the last checkpoint regardless of what you're doing! They should add that in! It is annoying needing to do that!!

zgubilici
11-20-2009, 10:16 PM
This should be in the Hints and Tips forum (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/9011039408).

Thanks.