PDA

View Full Version : Setting and plz help



XyZspineZyX
06-19-2003, 04:19 PM
Originally posted on 06/19/03 12:58PM (server time: GMT 0)

Can any of you comment on any settings that you use that might help me... I host in HL all the time with a 768 download and a 768 upload dsl line...Lately, it seems my game go's to hell with a lag with 8 ppl... Anyone know(guess) how many i should be able to host? Is there any settings that i can do to my comp to help with this..
WHat settings should i use in the game.

My computer info

1800 athlon(1.5 gig)

1024 gig of DDR ram

ATI 9700 Pro

I run in 1024x768 Red

ANy help with be greatly appreciated

Thank you in advance

WOOD

XyZspineZyX
06-19-2003, 04:19 PM
Originally posted on 06/19/03 12:58PM (server time: GMT 0)

Can any of you comment on any settings that you use that might help me... I host in HL all the time with a 768 download and a 768 upload dsl line...Lately, it seems my game go's to hell with a lag with 8 ppl... Anyone know(guess) how many i should be able to host? Is there any settings that i can do to my comp to help with this..
WHat settings should i use in the game.

My computer info

1800 athlon(1.5 gig)

1024 gig of DDR ram

ATI 9700 Pro

I run in 1024x768 Red

ANy help with be greatly appreciated

Thank you in advance

WOOD

XyZspineZyX
06-19-2003, 05:50 PM
It depends.

If I keep objects to an absolute minimum (tanks, AI planes) and keep at least 50fps all the time, I can usually do 14 player coop with no serious complaints.

As soon as you throw in some AI planes, new FB maps, get low FPS, then the server goes to heck.

It also depends on how good you're DSL is. Your provider tells you it is 768 up/down, but it is probably not. Check the http://www.dslreports.com/tools benchmarks to find out. For comparison I usually get 900 down, 400 up.