PDA

View Full Version : why cant we land on bridges



XyZspineZyX
10-08-2003, 08:31 PM
Originally posted on 10/08/03 04:31PM (server time: GMT 0)

why cant we land on bridges ? they just make your plane blow up /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif
ive tried numorous ways, and i always blow up /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif
please fix so we can land on bridges /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif
pretend tobe james bond or sumin /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

XyZspineZyX
10-08-2003, 08:31 PM
Originally posted on 10/08/03 04:31PM (server time: GMT 0)

why cant we land on bridges ? they just make your plane blow up /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif
ive tried numorous ways, and i always blow up /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif
please fix so we can land on bridges /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif
pretend tobe james bond or sumin /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

XyZspineZyX
10-09-2003, 11:19 AM
just shoot those damned bungeee jumpers !!!

XyZspineZyX
10-09-2003, 11:20 AM
If it's a toll bridge you have to put your quarters in first.

XyZspineZyX
10-09-2003, 11:22 AM
RBJ_4 wrote:
- If it's a toll bridge you have to put your quarters
- in first.
-
-

Sounds more like a TROLL bridge to me!


I'd never join a club that would have ME as a member!!.

XyZspineZyX
10-09-2003, 08:47 PM
why cant we land on bridges???
Because it's stupid

---------------------------------------
"I came to bring tha pain hardcore from the brain"
---------------------------------------

XyZspineZyX
10-09-2003, 08:50 PM
2000 square kilometers of flat Russian steppe all around you, and you want to land on bridges /i/smilies/16x16_smiley-wink.gif

XyZspineZyX
10-09-2003, 08:53 PM
Hehe, yeah.

Good point though, units cannot cross rivers via bridges, they're just eye candy. I'd love this to be changed.

Boosher-PBNA
----------------
<center>It's your fault... <center>
Boosher-ProudBirds-VFW
http://www.uploadit.org/files/220903-Boosher%20Sig.jpg

XyZspineZyX
10-09-2003, 08:55 PM
"units cannot cross rivers via bridges, they're just eye candy"

Really? I haven't paid too much attention to the capaign in FB since my time has been taken up online, but in IL2, I clearly remember units crossing bridges...that is really unfortunate if they can't in FB /i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

XyZspineZyX
10-10-2003, 05:20 AM
Funny thing, you can't even land close to them and then taxi onto them!! As soon as your landing gear touch the bridge, BOOM!!!!!!!! Very realistic, happens to me all the time in RL when my car starts across a bridge. Good thing I have auto insurance.

"They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." Benjamin Franklin - 1755

Buzz_25th
10-10-2003, 05:28 AM
mortoma

Is that what you call realistic? Landing on a bridge?

Maybe you'd like to crash into clouds too?

------------------------------------------------------------------------------------------
25th_Buzz
<center>
http://www.elknet.pl/acestory/foto1/drew2.jpg

XyZspineZyX
10-10-2003, 05:56 AM
Untill 1C models a fishing pole in the cockpits, I can't imagine why anyone would want to do such a thing.

<center>
http://www.pgislanders.org/images/Pat's%20-%20El%20Jobean%20Fishing%20Bridge.jpg

</center>

<center> http://webpages.charter.net/Stick_Fiend/images/crazyPilot.gif
<font size= 2>

<a href="http://webpages.charter.net/Stick_Fiend/"><font size= 2> Stick_Fiend Home<a/><font size= 2>
"Altitude, speed, maneuver, fire!"-The "formula of Terror" of Aleksandr Pokryshkin, Three times awarded the rank of Hero of the Soviet Union

XyZspineZyX
10-10-2003, 06:26 AM
Boosher-PBNA wrote:
- Hehe, yeah.
-
- Good point though, units cannot cross rivers via
- bridges, they're just eye candy. I'd love this to be
- changed.
-

Incorrect, ground units can cross bridges fine.


<center>
Read the <a href=http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm>IL2 FAQ</a>
Got Nimrod? Try the unofficial <A HREF=http://acompletewasteofspace.com/forum/viewforum.php?f=4&sid=4870c2bc08acb0f130e5e3396d08d595>OT forum</A>

XyZspineZyX
10-10-2003, 07:13 AM
Actually in a campaign mission once I had my engine all shot up. I ditched on a road, and since I still had power I decided to taxi home in order to complete the mission.

Came to a little wooden bridge with low railings, and tried to taxi across. BOOM!

They really do need to be fixed. Then again it's a rare occasion one might need to taxi home. I mean it's only happened to me a couple dozen times.

Every take-off is optional, but every landing is mandatory!

XyZspineZyX
10-10-2003, 07:57 AM
why6 can't you land on railroad tracks like everyone else?

XyZspineZyX
10-10-2003, 09:15 AM
"what's wrong with the airfields?"/i/smilies/16x16_smiley-happy.gif

http://mysite.freeserve.com/fbscreenshots/images/0-picture.jpg



"LOOK MUM NO HANDS"