PDA

View Full Version : Mouse trouble



XyZspineZyX
09-25-2003, 08:29 PM
For some unknown reason the normal yellow cursor in game has dissapeared, but i get the one that is used for everything else(the standard one). How do i go about geting the yellow one back??? Thx for any help.

<center> <img src=http://www.uploadit.org/files/150903-VWC%20Logo%20-Online%20Small.jpg> (http://blacksheepwebdesign.net/VirtualWarCinema/index.php?sid=bc6705eb7d8b213f13c61c4309ce0d6b)

XyZspineZyX
09-25-2003, 08:29 PM
For some unknown reason the normal yellow cursor in game has dissapeared, but i get the one that is used for everything else(the standard one). How do i go about geting the yellow one back??? Thx for any help.

<center> <img src=http://www.uploadit.org/files/150903-VWC%20Logo%20-Online%20Small.jpg> (http://blacksheepwebdesign.net/VirtualWarCinema/index.php?sid=bc6705eb7d8b213f13c61c4309ce0d6b)

XyZspineZyX
09-25-2003, 08:38 PM
Try to alt-tab out of the game, then go back in. Should restore the cursor.

<center>http://banners.wunderground.com/banner/gizmotimetemp_both/language/www/US/TX/Dallas.gif </center>

XyZspineZyX
09-25-2003, 08:39 PM
I had that trouble one time. Try changing video modes, if your using Open Gl try DirectX or vice versa. If it works in one video mode and not the other you may need to reinstall your cards video driver or DirectX.

XyZspineZyX
09-25-2003, 08:41 PM
Well for some reason, its not even showing DirectX as an option, strange, guess i re-install DX

<center> <img src=http://www.uploadit.org/files/150903-VWC%20Logo%20-Online%20Small.jpg> (http://blacksheepwebdesign.net/VirtualWarCinema/index.php?sid=bc6705eb7d8b213f13c61c4309ce0d6b)

XyZspineZyX
09-25-2003, 09:59 PM
Ive re-installed my vid card drivers and dx, but still no change, its very frustrating, any other suggestions? thx.

<center> <img src=http://www.uploadit.org/files/150903-VWC%20Logo%20-Online%20Small.jpg> (http://blacksheepwebdesign.net/VirtualWarCinema/index.php?sid=bc6705eb7d8b213f13c61c4309ce0d6b)

XyZspineZyX
09-25-2003, 10:05 PM
is it when you are joining a MP game - if so - are you using HL or ASE or UBI

ASE has had a bug in it since one of the previous updates - it does this on other games as well... When this happens to me - pressing "Shift + Enter" will bring it back. Alt + Tab will cause it to switch windows.

I only have this when I tried joining a server via ASE.

(also if you are using a FF stick - you will notice that once you have the game back - you no longer have FF - you have to quit the game and restart.

Just my pennies thrown in

XyZspineZyX
09-25-2003, 10:12 PM
Nope, it happens as soon as i start IL2, and i never play MP games.

<center> <img src=http://www.uploadit.org/files/150903-VWC%20Logo%20-Online%20Small.jpg> (http://blacksheepwebdesign.net/VirtualWarCinema/index.php?sid=bc6705eb7d8b213f13c61c4309ce0d6b)

XyZspineZyX
09-26-2003, 03:28 AM
I've started having this happen ever since the patch for FB, and always offline (haven't tried online yet) - it's only intermittent for me, and tends to go away by itself after a few seconds - haven't been able to pin it down to anything consistent, either as to what causes it or what fixes it - it is annoying and does mess up the immersion - I hope they can get it fixed in the next patch.

Wir sind die schwarzen Husaren der Luft,
Die Stukas, die Stukas, die Stukas.

... "Stuka-Lied"

XyZspineZyX
09-26-2003, 08:06 AM
I hope so too, because at the moment its stopping me from making movies, because, where as the IL2 cursor dissapears in flight, the windows one doesn't, as soon as the mouse touches the edge of the screen the view cant move round any further, its getting very annoying, they way i fixed it last time was to re-install FB, but i dont wana dot hat every time it happenshttp://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif

<center> <img src=http://www.uploadit.org/files/150903-VWC%20Logo%20-Online%20Small.jpg> (http://blacksheepwebdesign.net/VirtualWarCinema/index.php?sid=bc6705eb7d8b213f13c61c4309ce0d6b)