PDA

View Full Version : Please Let Me Know If My 'Pre 42' Server is Up In Hyperlobby 7-10pm GMT



ytareh
01-23-2007, 12:33 PM
Thats about it !Would appreciate if you can try and see if its working for me...no luck so far!
I realise that lots of servers remain with one lonely flyer in them but at least if I knew it was working .....!


I havehttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gifownloaded 4.07 server file/patch ONLY (no others needed ,right?)
Of course I have Hyperlobby up and running-latest version and have no trouble playing online myself in other servers
I have port forwarded all the relevant ports 21000 in UDP AND TCP and the Hyperlobby ones too...
I press/click on the top free black slot in open mission 1 in Hyperlobby.Then save mission .Then press green/blue button then start the mission....
....and then NOBODY appears !Ive even put difficulty settings easier to allow me to Ctrl F2 to view 'enemies'

BrewsterPilot
01-23-2007, 12:53 PM
Timeout error for me.
What operating system (XP, 98 etc) are you using?
Just a thought, but it *might* have something to do with the "checkruntimevalue" setting in the conf.ini, no?

ytareh
01-23-2007, 01:03 PM
Thanks a lot it was getting lonely in there!Im on XP SP2 bang up to the minute....My checkruntime setting is.......client setting was 0.Ive reset it to 1 -should be better right?!Lets see...hopefully some of you guys will appear now...

ytareh
01-23-2007, 01:09 PM
Heres the relevant parts of mt conf.ini



[NET]
speed=10000
routeChannels=0
serverChannels=7
localPort=21000
remotePort=21000
SkinDownload=0
serverName=Strictly Pre 42 Server -Select 1941 or Earlier Only
serverDescription=
remoteHost=69.9.37.146
localHost=86.42.196.48
socksHost=
checkServerTimeSpeed=1
checkClientTimeSpeed=1

[MaxLag]
farMaxLagTime=2.0
nearMaxLagTime=1.0
cheaterWarningDelay=2.0
cheaterWarningNum=2

[chat]
region=(dx=0.6925,dy=0.071666665,x=0.0,y=0.0)
adr0=ALL
msg9=<targets



Still nobody in sight almost an hour on...

ytareh
01-23-2007, 01:31 PM
830pm gmt offline for a bit....router firewall is problem....

dbillo
01-23-2007, 01:36 PM
Originally posted by ytareh:
I have Downloaded 4.07 server file/patch ONLY (no others needed ,right?)
Not sure what you did here. The 4.07 patch is what you would apply over a server already patched to 4.06. Or did you patch a 4.07 server to 4.071?

ytareh
01-23-2007, 01:49 PM
Ithought the only server patch/client/file for 4.071m 1946 users was the 4.07 server one.....
I know my router firewall is an issue now working on it

dbillo
01-23-2007, 01:57 PM
Are you hosting with the integrated server in the 1946 game itself, or a Dedicated Server? There is only one patch for the 1946 game, and that is 4.071, so if that's what you're doing, it's fine. Sorry for the confusion.

ytareh
01-23-2007, 02:23 PM
....looks like I downloaded a 221mb 'dedicated' server file i didnt need....!Im not using a second pc to host just my own...

dbillo
01-23-2007, 04:52 PM
Oops! Well, when you install the 46 DVD, that gets you at 4.07, then you just apply the 4.071 patch to that.