PDA

View Full Version : What setting should i be on?



AznKamiKazeKid
07-25-2006, 05:29 PM
Like the title says what setting should i be on for FB+AEP+PF. I'm running on a laptop pentium M duo core 2.0 ghz, 1 gig of ram and a geforce 7600 go. I'm also running on patch 4.04m.

AznKamiKazeKid
07-25-2006, 05:29 PM
Like the title says what setting should i be on for FB+AEP+PF. I'm running on a laptop pentium M duo core 2.0 ghz, 1 gig of ram and a geforce 7600 go. I'm also running on patch 4.04m.

FritzGryphon
07-25-2006, 06:34 PM
As high as you can set it and still get good frames.

AznKamiKazeKid
07-25-2006, 08:35 PM
could you at least tell me what are the fps killers in this game.

Divine-Wind
07-25-2006, 08:57 PM
The scenery. That's the main thing, for me anyways. I can have everything but that on highest settings. Any higher than 'excellent' and my computer goes nuts. On your laptop, you might get the same. Everything but scenery on high and you should run fine, unless you plan on having lots of planes in the air simultaneously, which happens all the time in the campaign. So you might just put it on medium/medium-high settings.