PDA

View Full Version : Can AI planes be made flyable?



Catandra
01-06-2005, 11:26 AM
Sorry if this has already been asked a million times...

But is it possible to get the AI planes included in the sim to be made flyable?

Catandra
01-06-2005, 11:26 AM
Sorry if this has already been asked a million times...

But is it possible to get the AI planes included in the sim to be made flyable?

noshens
01-06-2005, 11:53 AM
yes, it is possible to make them flyable, however i forgot how to do it http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif Use search button and search threads about this or mabye someone will reply here.

Troll2k
01-06-2005, 12:08 PM
Yes.They can be made flyable BUT only from external view.

Remember you are doing something that the game was not intended to do.It is a tedious process involving editing the .mis file after it is completed using fmb.Also if you use fmb to edit the file in the future all AI information is lost.So make a backup of your file first.

More details about born place and plane names probably can be found in the mission builder forum.