PDA

View Full Version : Help Please



Wolfar777
02-01-2005, 08:20 AM
This is driving me nuts. Please no smart remarks about how my system sucks etc. I had pacific fighters running quite nice with patch 3.02 . I then put in patch 3.03 and tried 3.04 . Both patches turned my gaming into a slide show. I have searched all over the web and tried most of the fixes. Remember I was running fine with patch 3.02 .

System
Celeron 2.0 ghz
MOMBO 400mhz front side bus
1.3 gig sdram ram yes I was tring to save $
Nvidia 5200 256meg
Win XP Pro
Sound Blaster Audigy2

Thank you and Salute!
Wolfar

Wolfar777
02-01-2005, 08:20 AM
This is driving me nuts. Please no smart remarks about how my system sucks etc. I had pacific fighters running quite nice with patch 3.02 . I then put in patch 3.03 and tried 3.04 . Both patches turned my gaming into a slide show. I have searched all over the web and tried most of the fixes. Remember I was running fine with patch 3.02 .

System
Celeron 2.0 ghz
MOMBO 400mhz front side bus
1.3 gig sdram ram yes I was tring to save $
Nvidia 5200 256meg
Win XP Pro
Sound Blaster Audigy2

Thank you and Salute!
Wolfar

LEXX_Luthor
02-01-2005, 08:47 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>nice with patch 3.02 . I then put in patch 3.03 <HR></BLOCKQUOTE>
Not sure, does 3.03 need to be put on unPatched 1.0 ?? lol I "forgot" already.

What I do for each Patch is back up my "conf" file that holds grafix options. Patch might change it, although I never trusted any Patch and always backed it up, among other files and stuff.

Wellcome to Forgotten Board

Wolfar777
02-01-2005, 10:43 AM
Darn, spent alot of time unloading and reloading this thing. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif Now looks like I have to uninstall again. What a pain!

Salute!
Wolfar

Wolfar777
02-01-2005, 01:56 PM
I reinstalled the game and ver 3.0 seems to run ok. Now go figure that out! Im upping to ver 3.02 where I was at that seemed to run ok then I will try your save graphic config idea.

Salute
Wolfar

LEXX_Luthor
02-01-2005, 03:45 PM
Did you try 3.03 and 3.04 without 3.02?

Wolfar777
02-01-2005, 04:56 PM
Yes I did and it turned it into a slide show.
Salute
Wolfar

LEXX_Luthor
02-01-2005, 09:13 PM
What to do until you get this figured out. Make a backup folder to Patch and play the game with with. That way if it messes up you just Delete the backup folder and copy the original unPatched install again instead of doing the CD install thing. Keep your Patch in original folder, but DON'T run the Patch there, run the Patch in the new "play" folder.

Wolfar777
02-02-2005, 12:16 PM
Ok sounds like a plan. It really bites that anyone has to go through this. I had simular problems with CFS 3 and I finnaly just gave up due to all the tweeking required just to get it too run. I never had any issues with Forgoten Battles or PF untill I patched it beyond 3.02.

Salute
Wolfar