PDA

View Full Version : patches for a fresh install



davstub
12-24-2010, 01:32 PM
I figure it's about time I did a fresh install and try the 4.10 update.
Trouble is, I need the 4.09 patch (I'm using a moded 4.09beta).
For the life of me, I don't seem to be able to register on Mission4today site. Doesn't like my email addy for some reason. So I can't even ask for help there http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif
Is the patch available elsewhere?
Anyone know what the email problem might be?

AndyJWest
12-24-2010, 01:47 PM
I'd check you haven't got a reply from M4T in your spam folder - this can happen.

davstub
12-24-2010, 02:12 PM
Thanks Andy...I'll check that out..

rfxcasey
12-24-2010, 02:13 PM
If you have UP2.01 all you need to do is run the updater and switch on stock 4.10 in JSGME. It was super easy.

davstub
12-24-2010, 02:45 PM
problem solved by creating a Yahoo email account...
thanks for your help guys http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

M_Gunz
12-25-2010, 04:00 AM
Ended up going from fresh 4.07 myself (my own fault) and finding the step to get from 4.08m to 4.09m with my hardware...
had to copy the old (actually from 4.07) mg_snd*.dll files (2) over the 4.09m versions and THEN it worked fine.

From there, 4.10 patched and working was a breeze. LOL, only 24 hrs to get right between trying and RL holiday "obligations".

http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif "happy camper"

wheelsup_cavu
12-26-2010, 07:21 PM
Originally posted by davstub:
problem solved by creating a Yahoo email account...
thanks for your help guys http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif
I am happy to see that you got it sorted.
Was your first email a Comcast account ?
We have been having trouble when people register using with them.


Wheels

davstub
12-27-2010, 02:28 AM
I am happy to see that you got it sorted.
Was your first email a Comcast account ?
We have been having trouble when people register using with them.


Wheels

No...I have an account with Demon. The M4T dialogue kept coming back with 'invalid email format' or something like that.
Cheers
Davstub