PDA

View Full Version : 304m dedicated server shows up in FB lobby



monster383
04-05-2005, 03:49 PM
I just set up my 304m dedicated server.Only thing is ,when i launch game it shows up in fb lobby not aces lobby.Whats the deal.One more thing.I also run the 1.22 dedicated server.Only thing is,is that the game will dissapear from lobby but still be runnig.Solving these issues would be great.I have athlon 3500+ 64bit/4 gig of ram/500 gig of hard drive space with 4.0mbps connection.LETS DO SOME SERVING MAN.Thanks

monster383 out.

monster383
04-05-2005, 03:49 PM
I just set up my 304m dedicated server.Only thing is ,when i launch game it shows up in fb lobby not aces lobby.Whats the deal.One more thing.I also run the 1.22 dedicated server.Only thing is,is that the game will dissapear from lobby but still be runnig.Solving these issues would be great.I have athlon 3500+ 64bit/4 gig of ram/500 gig of hard drive space with 4.0mbps connection.LETS DO SOME SERVING MAN.Thanks

monster383 out.

crazyivan1970
04-05-2005, 03:52 PM
Let me guess.. you are trying to host @UBI lobby? If you are.. it`s an old issue that has been around since PF was released, if not earlier. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

F19_Orheim
04-05-2005, 03:57 PM
Gotta use hyperlobby (http://hyperfighter.sk/) mate http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif