PDA

View Full Version : Can't run



Ofekk
07-02-2009, 02:24 AM
Why i can't run ?!
I try to switch the run key for Alt and still i can't run.
It seems like the Run is disabled.

Help?
Thanks.

----------------------------------------------

I don't know why but suddenly i can run !

Ofekk
07-02-2009, 02:24 AM
Why i can't run ?!
I try to switch the run key for Alt and still i can't run.
It seems like the Run is disabled.

Help?
Thanks.

----------------------------------------------

I don't know why but suddenly i can run !

Skinomyteeth
07-06-2009, 11:14 AM
I have the same problem. Like you are the only one and walking in slow motion. Closed the game and started fresh...worked for a bit then back to slow motion.

Using Visa 64bit with 4 gigs ram; 9800GT. Will try to run the game in another mode.