PDA

View Full Version : Grid question??



pgull3
04-30-2005, 07:38 PM
I just tried to start a game wants me to go to grid NULL? Does anyone know where this is?

thanks

Lovo_Kasistan
04-30-2005, 07:51 PM
Have you docked at your own base or at another, allied base?

Have you received the order to relocate your homebase? Usually grid NULL refers to a sole relocation mission. Just have a patrol on your own and go to your new base afterwards.

Frederf221
04-30-2005, 07:53 PM
You probably docked at a friendly base for resupply that wasn't your home base. YOU HAVE NO ORDERS NOW http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif To get new orders, dock at your home base.

pgull3
04-30-2005, 07:58 PM
yes I started from wilhemshaven and in the middle of my patrol it told me to end at brest .Brest was allied before but the name was not on the map at the end of my patrol,so I docked back at Wilhemshaven. Thanks for the info .