PDA

View Full Version : Help. Lost Armor of Brutus



ssk106
11-21-2010, 09:13 PM
Ok So i beat the game, got the armor of brutus, use uplay points to get the altair armor and all was well. But then i went back to get 100% sync on a memory that required me to purchase the most basic armor so i did and when i went back i was stuck with it, i still have altairs armor on but my health and inventory show that original armor, Roman Spaulders i think it was. Any suggestions?

Leonick_
11-21-2010, 09:20 PM
Go to the assassin hideout and change armor?

ssk106
11-21-2010, 09:26 PM
i dont see where i can do that

ssk106
11-21-2010, 09:28 PM
nvm i got it thanks