PDA

View Full Version : Can someone post their control setup for a laptop?



Option84
10-02-2006, 12:13 AM
Without the numpad, of course. Thanks a lot!

Option84
10-02-2006, 12:13 AM
Without the numpad, of course. Thanks a lot!

tagTaken2
10-02-2006, 02:54 AM
I use a laptop however, I'm not at home. But what sort of setup do you have? I'm using 3 controllers and TIR, I barely touch the keyboard. If you're using a 3-axis, 2-button joystick and keyboard, your mapping is going to be quite different. Just prioritise- things that are going to be used once in a mission, gears, cockpit close, use modifier keys, and the stuff that's frequently used, guns, requests for help, eject, etc put on the stick.

Option84
10-02-2006, 04:21 PM
Actually I'm just using a gamepad, haha. Logitech Dual Action (10 buttons like a PS2 controller). I'm more interested in getting help for a keyboard setup. Thanks in advance.

dusta01
10-02-2006, 10:29 PM
the only help i can offer is take the time to set it up yourself. Everyone has their own quirky way of setting their configs up.