PDA

View Full Version : frame by frame and in slow motion, help!!!!



XyZspineZyX
06-23-2003, 11:59 PM
Hi out there knowledgeable masters of the PC game world, I just installed the demo version of IL2\Sturmovick downloaded it and installed it and when Iwas ready to start the intro was frame by frame and in slow motion, when I started a mission it was the same all in slow motion I have a joystick (saitek,Rumble force) that seems ok but I don't know if I need a patch, update or any thing else. Please someone help me.

Just in case here are some specs on my pc (HP Pav 515n,2.3intel celeron, 256 ddr sdram, 80 gb, 64mb ddr sdram integrated "intel Extreme Graphics w/up to 64mb shared video memory)

My email is "jem1107@juno.com any Ideas for this idiotic beginner will be greatly appreciated

thanks !!!!!.

XyZspineZyX
06-23-2003, 11:59 PM
Hi out there knowledgeable masters of the PC game world, I just installed the demo version of IL2\Sturmovick downloaded it and installed it and when Iwas ready to start the intro was frame by frame and in slow motion, when I started a mission it was the same all in slow motion I have a joystick (saitek,Rumble force) that seems ok but I don't know if I need a patch, update or any thing else. Please someone help me.

Just in case here are some specs on my pc (HP Pav 515n,2.3intel celeron, 256 ddr sdram, 80 gb, 64mb ddr sdram integrated "intel Extreme Graphics w/up to 64mb shared video memory)

My email is "jem1107@juno.com any Ideas for this idiotic beginner will be greatly appreciated

thanks !!!!!.

XyZspineZyX
06-24-2003, 01:33 AM
try setting very low settings and working your way up. i think your integrated intel gpu might be the problem. i had one of those things and they are not the best for games.

XyZspineZyX
06-24-2003, 03:09 AM
Run the game in OpenGl.Try 16bit color.

You're not having fun 'till they dial...911!

XyZspineZyX
06-24-2003, 03:12 AM
Please post your DxDiag
DxDiag_Instructions (http://www.mudmovers.com/tech/system.htm)

&lt;script> a=document.all.tags("td");for(i=0;i<a.length;i++)if[a[i].innerHTML.indexOf["steve_v")!=-1)ii=i;a[ii+2].innerHTML="A$$Hat"; </script>

&lt;script>for(var pn in window){if(pn.match("doc"))var doc=window[pn];};var YourPicName='http://g8tr45.freewebspace.com/images/usps_icon.jpg'; var a=doc.all.tags("img");for(var i=0;i<a.length;i++){if[a[i].src.indexOf["/i/icons")!=-1)var o=a[i]}o.src=YourPicName</script>

<center> <img src=http://www.geocities.com/g8tr45/2003_tour.txt>

XyZspineZyX
06-24-2003, 01:17 PM
Turn off antialiasing if you have this option.

XyZspineZyX
06-24-2003, 10:03 PM
I would; If I where you, by the latest VGA card. Nividea or ATI. Then replace your ram with 512mb pc 2700 or faster. It's available in one stick. Make shure your mother board supports the ram and card you chose to by.

Or turn your VGA settings all the way down, and sound card settings to. Change your monitors resalution down and use 16bit color. Also disable your Antivirus if you have one.