PDA

View Full Version : mission build.



bayrunner
07-18-2006, 05:53 AM
Hello again ,i have got to the point where i have clicked on validate mission but the game tells me that there is no unit for the player to use even though i have placed a sub there to use? i have used waypoints on all vessels as well , any clues as to why it says no player vessel? tnx all .
Bayrunner.

WilhelmSchulz.
07-18-2006, 09:24 AM
I know youe problem.

Go to the sub and click on propoties. Then un-check dlete on last waypoint and check 'Human control"

bayrunner
07-18-2006, 07:57 PM
Thankyou very much for your help WilhelmShulz, i will give it a go as i am keen to host some missions once i get good at setting them up, I Salute, you Cptn!
cpt, Bayrunner. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif