PDA

View Full Version : Radeon



Badkarma666_507
03-18-2005, 12:22 PM
I have a radeon 9000 128 mb
Will SHIII work normally on my computer??
I hope so!!!!!

Please Answer!!!!!

Badkarma666_507
03-18-2005, 12:22 PM
I have a radeon 9000 128 mb
Will SHIII work normally on my computer??
I hope so!!!!!

Please Answer!!!!!

parkingslot
03-18-2005, 01:03 PM
yes,but with low settings