PDA

View Full Version : Flight training in IL2.



XyZspineZyX
11-06-2003, 03:11 PM
Now I have my new PC, I loaded IL2 again, Upgrade to V1.2.
But now when I try to do the training missions the planes are crashing all the time. In the first mission the plane missed the turn when taxying and lost half a wing.
Is there a solution for?
I understand I dont have to fly there myself, because the game is not responding to me.

Igor.

XyZspineZyX
11-06-2003, 03:11 PM
Now I have my new PC, I loaded IL2 again, Upgrade to V1.2.
But now when I try to do the training missions the planes are crashing all the time. In the first mission the plane missed the turn when taxying and lost half a wing.
Is there a solution for?
I understand I dont have to fly there myself, because the game is not responding to me.

Igor.

XyZspineZyX
11-06-2003, 03:30 PM
Kurdin.I wrote:
- Now I have my new PC, I loaded IL2 again, Upgrade to
- V1.2.
- But now when I try to do the training missions the
- planes are crashing all the time. In the first
- mission the plane missed the turn when taxying and
- lost half a wing.
- Is there a solution for?
- I understand I dont have to fly there myself,
- because the game is not responding to me.
-
- Igor.
-
The 1.2 patch changed the flight models of all the a/c from the original boxed version. The training missions are based on the original flight models, so no longer work with the patch. If you need to do the training I suggest you reinstall and do them before putting on the patch.

I'd never join a club that would have ME as a member!!.

XyZspineZyX
11-06-2003, 03:32 PM
Hi,

The training tracks just save the control input data. Since the flight models have changed from version 1.0 to 1.2, those inputs result in a very different behaviour than that originally intended and recorded.

To cut it short: You can't use the tracks for anything in 1.2 - if you want to use them you'll have to revert to 1.0 again. Sorry.

cheers/slush

http://dk.groups.yahoo.com/group/aktivitetsdage/files/Eurotrolls.gif

You can't handle the truth!
Col. Jessep

XyZspineZyX
11-06-2003, 03:33 PM
ELEM wrote:
--
- The 1.2 patch changed the flight models of all the
- a/c from the original boxed version. The training
- missions are based on the original flight models, so
- no longer work with the patch. If you need to do the
- training I suggest you reinstall and do them before
- putting on the patch.
-
- I'd never join a club that would have ME as a
- member!!.


Okay, you were the faster typist this time, but I'll get you the next! /i/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

cheers/slush

http://dk.groups.yahoo.com/group/aktivitetsdage/files/Eurotrolls.gif

You can't handle the truth!
Col. Jessep

XyZspineZyX
11-06-2003, 11:15 PM
Thanks guys. Your a nice bunch. http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_smile.gif

XyZspineZyX
11-08-2003, 02:03 PM
Excuse me, but I am very certain that Training and track files work correctly in v1.11, not only 1.0. Guess that is because 1.2 is a beta, and these little things aren't polished yet.

XyZspineZyX
11-08-2003, 05:57 PM
Rab03 wrote:
- Excuse me, but I am very certain that Training and
- track files work correctly in v1.11, not only 1.0.
- Guess that is because 1.2 is a beta, and these
- little things aren't polished yet.
-
-

The original poster was talking about IL-2 NOT FB.

S! Simon.
<center>

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''
Download the USAAF campaign folder here (http://mudmovers.com/Sims/FB/fb_essential_files.htm).

http://extremeone.4t.com/images/ex1_soon.jpg
<font color="#000000">It's my attitude not my aptitude that determines my altitude.</font></center>