PDA

View Full Version : TWO IDENTIES: "BM357_Raven" Please Fix



BM357_cat6
12-19-2003, 04:51 PM
PLEASE HELP!

I am having a similar, but perhaps more complicated version of the problem pegasus and waterinthefuel2 are having.. I seem to recall some issue about email verification when I first came to the boards...not sure,... but recently, I noticed that everyone else's # of posts and registration dates carried over to the new forum.

After researching a little more and with the help of a friend, I have now realized that I somehow have two (2) "BM357_Raven" identities in the system.

After I logged out and tried to log back in (not register, but login) I received a message saying that the name "BM357_Raven" is already in use.. No kidding; twice!

Please can one of the tech people go in and fix my old one so that I can continue to post under him. The new one registered this month can be deleted..

Again, I cannot login as either identity and they are both "BM357_Raven" .

The identity I am using here was simply to get back on the boards..

PLEASE HELP!

BM357_cat6
12-19-2003, 04:51 PM
PLEASE HELP!

I am having a similar, but perhaps more complicated version of the problem pegasus and waterinthefuel2 are having.. I seem to recall some issue about email verification when I first came to the boards...not sure,... but recently, I noticed that everyone else's # of posts and registration dates carried over to the new forum.

After researching a little more and with the help of a friend, I have now realized that I somehow have two (2) "BM357_Raven" identities in the system.

After I logged out and tried to log back in (not register, but login) I received a message saying that the name "BM357_Raven" is already in use.. No kidding; twice!

Please can one of the tech people go in and fix my old one so that I can continue to post under him. The new one registered this month can be deleted..

Again, I cannot login as either identity and they are both "BM357_Raven" .

The identity I am using here was simply to get back on the boards..

PLEASE HELP!

BM357_cat6
12-19-2003, 05:10 PM
I made a request to get my password thinking that was the issue. So it generated an email and took me to this screen:

https://secure.ubi.com/Login/US/ForgetPassword.htm

and then when I tried to create another pass, a message was generated telling me to go to another screen which was the front end page of UBI..

so then I called tech support and they told me that they are still moving information around and for users to expect weird errors like this and that by tonight all should be resolved, and if not for those of us experiencing these problems to contact them to have them make the fix...

Thanks tech support... http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_wink.gif

TX-Zen
12-19-2003, 10:40 PM
bump

Help this man out.

TX-Zen
Black 6
TX-Squadron CO
http://www.txsquadron.com
clyndes@hotmail.com (IM Only)
http://www.txsquadron.com/library/20031218144359_Zensig2.jpg

jjlooxgood
12-19-2003, 11:05 PM
That is weird...I thought They should have better control from now that we have this new forum.

Ad Astera Per Aspera - Road to the stars is Rough (In fond memory of the early space pioneers)

adlabs_6
12-20-2003, 12:06 AM
I'm having the same problem...

BUMP!

BM357_TinMan
12-20-2003, 08:08 AM
Ad Astera Per Aspera http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_biggrin.gif

That's my state motto (written on the great seal of Kansas) and it is To the stars by (or through or Via) difficulty

so I guess that translation is close enough...

just wanted to chime in because of the motto thing sorry heheheh

TinMan

Tully__
12-20-2003, 08:25 AM
This issue is being looked at in detail. It is affecting a number of users and as soon as a solution is decided on by Admin we'll act on it.

=================================================

http://members.optusnet.com.au/tully_78th/Corsair.jpg (http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm)

IL2 Forums Moderator
Forum Terms of Use (http://www.ubi.com/US/Info/TermsOfUse.htm)


Salut
Tully

BM357_cat6
12-20-2003, 12:35 PM
thanks for the support.. I tried to logon today, too, but I am getting the same message "This user name is already in use..."

So I will wait until mon
http://ubbxforums.ubi.com/infopop/emoticons/icon_frown.gif