PDA

View Full Version : UCLANUPE got a movie ?



XyZspineZyX
06-24-2003, 09:21 AM
what program do you use for screen captures?
I have fraps but it doesnt work well for me. it eats frame rates when recording and causes a stutter. it also doesnt record the whole screen. if i go to a lower res it is so pixelated. it might just need tinkering though. Iam trying to record something for my brother.
thanks a ton!!



http://www.seanruppert.com/josh/porcopine.jpg

XyZspineZyX
06-24-2003, 09:21 AM
what program do you use for screen captures?
I have fraps but it doesnt work well for me. it eats frame rates when recording and causes a stutter. it also doesnt record the whole screen. if i go to a lower res it is so pixelated. it might just need tinkering though. Iam trying to record something for my brother.
thanks a ton!!



http://www.seanruppert.com/josh/porcopine.jpg

XyZspineZyX
06-24-2003, 04:16 PM
Hi Porcupine

Well i already posted a reply in your other thread,

http://forums.ubi.com/messages/message_view.asp?name=us_il2sturmovik_gd&id=zdvyx

...why are you posting the SAME question in two DIFFERENT threads in the SAME forum. That's maybe because you tought that in that way more people would see your question..ok...but try instead of posting the SAME question in two DIFFERENT thread but in DIFFERENT forums like General Discussion and Technical Support, i've made that myself and got answers from both side (usually people stick to one forum and don't move too much in search for answers).

Good flight to you !

http://www.world-data-systems.com/aerofiles/albums/userpics/Hey%20engine%20you_re%20out%20of%20course%20small. jpg


Nonsense, I verified the joints twice!: This was the answer given by chief Mechanic Klaus Stoeffel to Oberst Lotar Von M├╝llenbrock when he complained about some strange vibrations in the wings of his Me-262 during take off. This picture show that Oberst Von M├╝llenbrock's fears were in fact quite real.

Image hosting courtesy of Piranha Squadron Aviation Image Library. http://www.world-data-systems.com/aerofiles/index.php

XyZspineZyX
06-25-2003, 07:51 AM
porcupine1 wrote:
- what program do you use for screen captures?
- I have fraps but it doesnt work well for me. it eats
- frame rates when recording and causes a stutter. it
- also doesnt record the whole screen. if i go to a
- lower res it is so pixelated. it might just need
- tinkering though. Iam trying to record something for
- my brother.
- thanks a ton!!

I use the normal print screen button in the game for screen shots from tracks. Fraps is used to capture the video from the tracks that we use to make movies. Setting fraps between 15-25 fps upon capture may yield the best results. You must also set your screen res to 640x480. Once You have your tracks sliced you compile them at a high res compression rate with WMM2. THX-1138(NTESLA) uses Camstasia with excellent results. It really depends on your rig.

http://www.geocities.com/rt_bearcat/
JOIN OUR SQUAD TODAY!
http://sunstarentertainment.maddsites.com/images/1banner.gif

http://sunstarentertainment.maddsites.com/il2homepage.html

Message Edited on 06/24/0311:53PM by UCLANUPE