PDA

View Full Version : Can't connect to Hl with new .exe



Sultan_of_Swing
11-19-2004, 09:08 AM
Im putting this into the HL text box but it continues to say it can't find the game.

This is what i entered:

C:\Program Files\Ubi Soft\IL-2 Sturmovik Forgotten Battles\il2fb.exe

I've spent an hour on this and am at the frazzled point. any suggestions?

carguy_
11-19-2004, 09:21 AM
I think you should force HL to rescan(search) for the exe file,take it over manually and chhose the new exe file.

269GA-Maxmars
11-19-2004, 09:26 AM
I just backed up the original il2fb.exe and renamed the new exe with that name (il2fb.exe). From there, all 3rd party apps have no problems seeing it.

Sultan_of_Swing
11-19-2004, 10:06 AM
i tried getting HL to search for the game but joy, it doesn't see it

Takata_
11-19-2004, 10:21 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Sultan_of_Swing:
i tried getting HL to search for the game but joy, it doesn't see it <HR></BLOCKQUOTE>

- u have to rename il2fb_new.exe -> il2bf.exe. but before doing that, rename first the old il2fb.exe-> il2fb_old.exe... lol

... after that, just use HL like usual and the new exe will launch. (HL is launching il2fb.exe and nothing else).

Sultan_of_Swing
11-19-2004, 10:32 AM
would you believe me if i told you i did just that http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

Jaws2002
11-19-2004, 01:06 PM
well then, you better have the CD2 in the drive.

Sultan_of_Swing
11-19-2004, 01:23 PM
hmmm cd 2 in the drive...gee ya think?

Jaws2002
11-19-2004, 01:58 PM
Is not working without the CD.