PDA

View Full Version : FOUND SOLUTION TO BLACK SCREEN ERROR!!! :)



aviiandevil
12-17-2011, 11:07 PM
YOU MUST DO ALL THIS FROM AN Administrator Account of your windows.
Right click on properties THEN go to compatibility tab then CHANGE SETTINGS FOR ALL USERS (very imp that you do for all users) for the following files
1. ACRMP.exe
2. ACRSP.exe
3. AssassinsCreedRevelations.exe
4. PnkBstrB.exe

all the above files will be in the installed folder

THEN RUN ACRMP.exe
The logo for multiplayer will come
it will quit and then slip you into Singleplayer mode!!!

DO NOT SET ANY COMPATIBILITY MODE LIKE WIN 98 OR XP ETC FOR ANY OF THE FILES
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif)

THIS WORKED ON MY windows 7 64 bit

spectatorx
12-18-2011, 12:35 AM
Hm... Interesting, someone can confirm?

bhhari91
12-18-2011, 04:30 AM
in change settings for all users what setting should be ticked ??

bhhari91
12-18-2011, 04:33 AM
no the problem still exists for me !!!

bhhari91
12-18-2011, 04:33 AM
could you plz be more elaborate like :
step 1:
step 2:
it would help !!

bhhari91
12-18-2011, 04:46 AM
well tried everything u just said....im positive it does not solve the issue on my pc

aviiandevil
12-18-2011, 06:27 AM
it just worked once for me http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif as soon as i quit the game the same problem came back

played for 2 hours with no problems but as soon as i quit and started the game again same problem! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

so it was just a temp. fix.. srry guys

aviiandevil
12-18-2011, 06:29 AM
i'm started to think it's a windows 7 problem. otherwise the game wouldn't be working perfectly for 2 hours for me before i quit.
any one with XP or Vista having same problem???

Tracido
12-18-2011, 06:35 AM
External HDD installations do black screen wonders with this game as well aviiandevil, just sayin...

aviiandevil
12-18-2011, 06:40 AM
but ive installed it in local hard drive
ps. my DVD drive wasnt working so i copied my Disc onto ext. HD and copied from there to local drive then ran the installation from one local drive to another

could that be a problem?

bhhari91
12-18-2011, 10:07 AM
no thats not the problem....
i installed frm my disc onto a local drive...it ran just 2 times perfectly after installation and then same story again !!!!

bhhari91
12-18-2011, 10:10 AM
I think there is a chance that the game may run after reinstalling it every time....so after one session of playing if u want to play again re-install the game and pray that the game starts if not, then re-install again (thnx ubisoft) i have installed the game again and again around 6-7 times out of these times 2 times i succeeded in starting the game !!

bhhari91
12-18-2011, 10:11 AM
Hey aviian if u want to play multiplayer directly u can do that ...

http://forums.ubi.com/eve/foru...1067519/m/4311043869 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5031067519/m/4311043869)

bhhari91
12-18-2011, 10:14 AM
And please submit a complaint to
support.ubisoft.com

the more ppl submit the better !!

aviiandevil
12-18-2011, 11:11 AM
thanks but that's not working on my pc..
I swear i'm never ever gonna buy a ubisoft game :X

Black_Widow9
12-18-2011, 03:18 PM
I'm going to close this so players don't use a Fix that doesn't work.
Please contact Ubisoft Support with the details. The more information they have the better. The link is in my signature.