PDA

View Full Version : Two monitors + TrackIR: has anyone tried this?



XyZspineZyX
09-18-2003, 06:43 PM
Saw a thread several pages ago, in which somebody inquired how to implement two-monitor usage in FB.

Seems that 2 monitors would work beautifully with trackIR - you move your head to change the field of view, and there's still a monitor (the second one) in front of your face.

Has anyone out there done such a thing? For that matter, has anyone gotten two monitors to work in ANY setup?

- SliM

XyZspineZyX
09-18-2003, 06:43 PM
Saw a thread several pages ago, in which somebody inquired how to implement two-monitor usage in FB.

Seems that 2 monitors would work beautifully with trackIR - you move your head to change the field of view, and there's still a monitor (the second one) in front of your face.

Has anyone out there done such a thing? For that matter, has anyone gotten two monitors to work in ANY setup?

- SliM

XyZspineZyX
09-18-2003, 06:59 PM
I'd like to hear if anyone has tried this and got it to work. You don't really need another monitor with TrackIR. It only requires a bit of head turn, or you can just lean left or right a bit.


SSgt Tim Schuster
8MXS Inspection Section
Kunsan AB, Korea

-Defend the Forums!
-Accept Follow-on Patches and stuff!
-Take the Fight Online!

XyZspineZyX
09-18-2003, 07:19 PM
Today I finally found the missing piece needed to run FB on two monitors.
In another thread someone wrote that you're supposed to change a conf.ini setting value.
Then FB knows how to render 3d graphics using the whole window width. So exactly what did I do?

First in setup-program, Driver-tab I chose Windowed (not sure if full screen is possible). Then exit Setup.

After that I edited conf.ini file:
SaveAspect=0
and
width=2048
height=768
and save.

Then just started FB and it worked just fine. That extra resolution makes things look just awesome! It looks especially good when watching tracks.