PDA

View Full Version : Create_an_airport



dk91
02-12-2005, 01:04 AM
I need more help and my other qustion remains unanswered but this is ez. I just wanna know how 2 add taxiways and runways and all that nice stuff to an airbase, im tired of all that custom made ****, if u can gimme instructions and i will thank you. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

dk91
02-12-2005, 01:04 AM
I need more help and my other qustion remains unanswered but this is ez. I just wanna know how 2 add taxiways and runways and all that nice stuff to an airbase, im tired of all that custom made ****, if u can gimme instructions and i will thank you. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

HotelBushranger
02-12-2005, 01:30 AM
What do you mean adding taxiways? All the airbases in PF have hangars, runways, (some have revetments, but you can add those anyway if you want). You can't add your own runways and taxiways, the only things you can add yourself are Test Runway 1 and 2, and those are above ground so you can't add them to previous airbases.

dk91
02-12-2005, 02:34 AM
yes, you can. a guy that created a mission tht i played on had what looked like a test runway 2 imbeaded in the gound w/ taxiways and parking spaces in the same texture.
plane

Troll2k
02-12-2005, 02:50 AM
Some map(I forget which one) has a premade runway that looks like test runway 2 material.Maybe that is what you saw.

HotelBushranger
02-12-2005, 03:23 AM
Yeah, test runway 2 has got the same texture as some of the airbases in maps. Only major aerodromes have concrete or steel matting runways.