PDA

View Full Version : Problem with Sound Blaster Audigy ES, please help me.



vpiper
09-25-2004, 02:45 PM
Hi, I have big problem with SB Audigy ES in game. Exactly with microphone and sound in game, when I talk to mic. on "Team Speak" and Il-2 FB run, sound from mic. is very bad. It's like some big "echo" effect, but all effects on card are turn off. I mean Audigy can't mix sound from microphone and sound from game. I have latest drivers for this sound card and DX 9.0c. I don't know where is problem, can you help me? THX

vpiper
09-25-2004, 02:45 PM
Hi, I have big problem with SB Audigy ES in game. Exactly with microphone and sound in game, when I talk to mic. on "Team Speak" and Il-2 FB run, sound from mic. is very bad. It's like some big "echo" effect, but all effects on card are turn off. I mean Audigy can't mix sound from microphone and sound from game. I have latest drivers for this sound card and DX 9.0c. I don't know where is problem, can you help me? THX

Tully__
09-25-2004, 02:51 PM
There are several topics that cover that problem in this list (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=search&s=400102&result_detail=3&x_as=&x_from_srchf=Y&reqWords=teamspeak+echo&exactPhrase=&optWords=&notWords=&f=&subjectOnly=&afterDate=&beforeDate=&authorName=&sortType=&exp_ptyp=Y&ptyp_poll=Y&ptyp_album=Y&ptyp_msg=Y&x_disable_post_details=N&groupType=1&search=Search)

Edit: This one (http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=314103891&r=131106393#131106393) is the most likely candidate.