PDA

View Full Version : SH3 & VISTA



krugerrand
06-18-2007, 06:36 PM
Can anyone tell me what it takes to make SH3 work in Vista?
Thanks for suggestions-
krugerrand.

krugerrand
06-18-2007, 06:36 PM
Can anyone tell me what it takes to make SH3 work in Vista?
Thanks for suggestions-
krugerrand.

HW3
06-19-2007, 12:24 AM
http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&f=2881085392&m=7571092655&r=4061057655

See the above, especially post #6 of the thread.