PDA

View Full Version : my server at ubi.com don't work



ruben1789
04-01-2006, 08:08 AM
Hi,
I want to start a server at ubi.com but when someone joins it says timeout. Does anyone know how I can make it work? If I have to ad a port can someone tell me wich portnumber I have to use?
thanks!

_VR_ScorpionWorm
04-01-2006, 08:12 AM
I believe the 'ReadMe' files in the main FB folder has which ports you need to open, I think they are in the manual too. Off the top of my head, 2100 or was it 21000. Are you behind a firewall as well? That will prevent them from joining too.

Oh, and another thing why Ubi.com?

CD_kp84yb
04-01-2006, 08:15 AM
Hi,

If you are behind a router or somekind of network, you can forget hosting at UBI.com.
In the early days you could, but ppl start complaining about joinin to servers by IP. So they took away that and we ended up with the mess we have now. cheers

ruben1789
04-01-2006, 09:38 AM
Hi,
I have shut down all my firewalls and I have opened all ports now. Still nowone can join! I really don't know what to do. Has anyone a solution?

_VR_ScorpionWorm
04-01-2006, 10:46 AM
Solution Here. (http://hyperfighter.sk/)

ruben1789
04-01-2006, 01:07 PM
I still don't understand why hosting on ubi.com is so difficult but this is a nice solution tnx!

_VR_ScorpionWorm
04-01-2006, 01:11 PM
It didn't used to be, but mostly everybody here flies HL nowadays. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif