PDA

View Full Version : where'sthe pf.exe file??



salthill
10-28-2004, 11:19 AM
hi
in trying to set up HL to run PF i cant see a pf.exe in the PF folder?
i can see a pf file which i assume is the .exe
is this correct?and in setting up the path for HL can i write it as pf rather than pf.exe

cheers

salthill
10-28-2004, 03:02 PM
bump
ok because there is no PF only room at HL is this why the game path doesn't accept the pf.exe??
please!!

cheers

Weather_Man
10-28-2004, 03:06 PM
I think this may work: Make a copy of the pf.exe and name it il2fb.exe. Use that to launch the server.

fluup
10-28-2004, 03:06 PM
This is what I did: Copy your pf.exe and rename it to il2fb.exe

Now choose the path again in HL and it should work fine. You can only connect to PF standalone servers though, but don't worry, I'm hosting there pretty much too http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

fluup
10-28-2004, 03:07 PM
Hah! I was a fraction of a second faster than you http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Weather_Man
10-28-2004, 03:08 PM
Yep. I guess it works then. I'm now distracted by your sig. lol http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

Athosd
10-28-2004, 11:00 PM
There will only be a PF.exe file in the stand alone product.
If you install over FB:Aces the game exe will still be il2fb.exe

Cheers

Athos

salthill
10-29-2004, 01:53 AM
Weatherman and Fluup,

thanks for the help really want to go online with PF

cheers