PDA

View Full Version : Is this setup good enough for the "Perfect" setting?



XyZspineZyX
07-21-2003, 03:36 AM
ATI Radeon 9500Pro 128 retail
Athlon 2400
512 megs ddr ram
nForce2 mobo

Will that run the game smoothly in the "Perfect" setting?

Thanks!

XyZspineZyX
07-21-2003, 03:36 AM
ATI Radeon 9500Pro 128 retail
Athlon 2400
512 megs ddr ram
nForce2 mobo

Will that run the game smoothly in the "Perfect" setting?

Thanks!

XyZspineZyX
07-21-2003, 03:39 AM
i supposed you can, but with min FPS

The Sun is Gone
But I Have a Light
<CENTER>http://images.flagspot.net/i/id%5eaforo.gif

XyZspineZyX
07-21-2003, 05:08 AM
- Will that run the game smoothly in the "Perfect"
- setting?

In a word, no. Sorry./i/smilies/16x16_smiley-sad.gif

<center> <img src=http://www.geocities.com/g8tr45/Lance_sig.txt>

DayGlow
07-21-2003, 05:09 AM
AMD 1800+@1800 (144fsb)
1024mb ram
GF4@310/650

I usually run at perfect. Can't tell you the fps b/c I don't play benchmarks /i/smilies/16x16_smiley-happy.gif It seems smooth enough, an ocassional studder, but usually smooth.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raven Shield/Lock On Forums Moderator
"It takes a big man to admit he is wrong, I'm not a big man." Chevy Chase, Fletch Lives
Raven Shield FAQ (http://forums.ubi.com/messages/message_view-topic.asp?name=us_ravenshield_ts&id=zzfuu)
LOMAC FAQ (http://www.lo-mac.com/faq.php)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XyZspineZyX
07-21-2003, 05:55 AM
noway even a p4 3.06 1gig of ddr ati radeon 9700 gets very low fps 25-40 on high displays, hopefully the fb engine is refined to boost smoother play and higher fps both on and offline


http://mysite.verizon.net/vze4jz7i/ls.gif

Good dogfighters bring ammo home, Great ones don't. (c) Leadspitter

XyZspineZyX
07-21-2003, 06:08 AM
I don't run in perfect.
There are stutters and I think, while playing,
you
don't really see the differences, nor need them.

My machine
AMD XP2600+ @2187
1 GByte Corsair @5-2-2-2 350MHz
GF ti4200 @270MHz


P.S.: I don't think Lance will win the tour.
Go Ulrich, go !!!
P.P.S : This is not some axis vs. allies post !!!

DayGlow
07-21-2003, 06:27 AM
I just ran fraps with the USAAF mission that attacks the airfield with P-47. It runs between 20-30fps during the attack. Not perfectly smooth, but I still enjoy it. I just wish you could get the water without the hi-poly terrain.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Raven Shield/Lock On Forums Moderator
"It takes a big man to admit he is wrong, I'm not a big man." Chevy Chase, Fletch Lives
Raven Shield FAQ (http://forums.ubi.com/messages/message_view-topic.asp?name=us_ravenshield_ts&id=zzfuu)
LOMAC FAQ (http://www.lo-mac.com/faq.php)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------