PDA

View Full Version : A question about armor...



Flood_101
12-23-2011, 01:43 AM
Is it possible to have only one piece of armor on? I really like the no-armor glitch, but I was wondering if I could just stick the Mamluk Spaulders on there, because I love the small cape that's attached to the back of the spaulders. Would this bring back my entire set of armor, or would it be no armor, with spaulders?

Thanks in advance.

LordWolv
12-23-2011, 02:12 AM
I'm not aware you can, sorry.

MrAnarchist
12-23-2011, 02:45 AM
Yes you can use the no armor glitch and then put on just the spaulders, i've done it before.

LordWolv
12-23-2011, 02:47 AM
Originally posted by MrAnarchist:
Yes you can use the no armor glitch and then put on just the spaulders, i've done it before.
That's what I meant.