PDA

View Full Version : hyperlobby help



madness.6969
09-23-2007, 01:24 PM
i reformated a couple weeks ago and reinstalled 1946. i just reinstalled hyperlobby and when it looks for the path it finds one then says"hyper lobby cannot find the game path executable".but the path it saved looks like the right one
"c:\Program Files\Ubisoft\IL-2 Sturmovik 1946\il2fb.exe

Jediteo
09-23-2007, 03:25 PM
you have to click on the "forgotten battles" part first, by default it looks for the Jane's WW2 fighters. My buddy had the same problem.

Good luck, and have fun in the virtual sky

madness.6969
09-23-2007, 04:35 PM
yeah i made sure it says forgoten battles. i had actuly done that the first time. i uninstaled hyper loby the re in staled it ,restated my comp and still no go..

Hatter_RAF
09-23-2007, 05:51 PM
If it is a timeout connection problem, then you are SOL. A widerange of IPs are being blocked by Hyperlobby. There are some posts on this forum and SimHQ talking about the problem.