PDA

View Full Version : Problem with graphics



shmygovaty
11-16-2011, 12:33 PM
Hi to all. I have a little problem with graphics
http://fs138.www.ex.ua/show/17537074/17537074.jpg
How you can see on a picture, the graphics in this game is noise. How remove this problem?
Assassin`s Creed 2 runs without this problem


About fps: Don`t ask me about Fps. It is playble for me. I played even on Intel gma x4500, where FPS was 5-10

P.S
Sorry for my English

RamboAssassin
11-16-2011, 12:43 PM
Maybe post your rig?

shmygovaty
11-17-2011, 06:29 AM
Originally posted by RamboAssassin:
Maybe post your rig?
What, what?

SixKeys
11-17-2011, 08:08 AM
I think he means your computer specs (graphics card, operating system etc.).

shmygovaty
11-17-2011, 12:58 PM
I have:
Proccesor: Intel Pentium E2160 1,80 Hgz ( overlocked to 2.13) It is not overlocked, because i set standart settings in bios and run the game.
RAM: 3,00
Video: Ati Radeon x1650
Assassin`s Creed 2 runs perfect on this video...