PDA

View Full Version : teamspeak



beefy1966
06-30-2006, 10:56 AM
how do you get teamspeak to run in hyperlobby ? http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif any tips or advice would be appreciated cheers alan

TgD Thunderbolt56
06-30-2006, 11:00 AM
?

HL runs separate from TS. You need to install the TS client and start them separately.


TB

beefy1966
06-30-2006, 11:05 AM
hi tgd , i'm not very good with puters http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif i tried putting hyperlobby into the connect page on teamspeak but it didnt work http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif any hints mate ?

WWSensei
06-30-2006, 11:21 AM
Originally posted by beefy1966:
hi tgd , i'm not very good with puters http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif i tried putting hyperlobby into the connect page on teamspeak but it didnt work http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif any hints mate ?

The first hint is that teamspeak and hyperlobby have nothing to do with each other. You cannot "connect" to Hyperlobby throught the teamspeak server list.

Hyperlobby is a chat/game launch service.

Teamspeak is a voice communication program.

Seperate. Launched seperatly. Configured seperately for seperate functions.

AVGWarhawk
06-30-2006, 11:28 AM
To put it simply. Team speak can be used with any game and works independantly from Hyperlobby. So start you team speak program then you hyperlobby or vise versa.

HayateAce
06-30-2006, 11:34 AM
Hi beefie,

Get your teamspeak running via hyperlobby and I'll walk you through the whole process. Word of warning, my voice is kinda deep.

beefy1966
06-30-2006, 11:56 AM
ok , so how do you turn it on ? thick as 2 big planks when it comes to this stuff http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

MEGILE
06-30-2006, 12:00 PM
Hey Beefy I just sent you a PM over hyper lobby

hit the flashing thing at the top right of the screen.

Troll2k
06-30-2006, 02:19 PM
In order to use teamspeak you need to know the address of the teamspeak server.Start ts and enter the ip address of the server using the connect or quick connect tabs.

A lot of servers on Hyperlobby list their ts server ip in the info or post it in the chat(usually for coop missions).