PDA

View Full Version : Graphics help



Thundergrunt
12-10-2006, 12:29 AM
Hello all new guy here, I am having graphics issues, just got PF and have played 2 days in stand alone and now just updated to Version 4.04 then got all the online stuff and played great yesterday, no problems, then today just upgraded to 2GB memory,and went Hyperlobby to practice more and joined a server and my screen was all sorts of crazy angles and pixelation and lines all over, I got out tired a differnt server and same then it got real bad, got out completely and my desk top was all pixelated out to so i restarted, and it cleard up till i tried to play again, my system is a 450w Power sup, AMD Ath 64 4000+ ATI Radeon X800 AGP, 1 year old, 2GB Kingston Memory and 200GB Hdrive and a samsung 17" LCD flatpanel,, also i tried PF in stand alone, as well as Battle field2 and same thing happens, i tried in all refresh rates 60 70 and 75 and resolutions and in DX9 and open GL, and no change, and now im getting little pixels on the screen when i move the mouse,any help would be great thank you in advance.

Thundergrunt
12-10-2006, 12:29 AM
Hello all new guy here, I am having graphics issues, just got PF and have played 2 days in stand alone and now just updated to Version 4.04 then got all the online stuff and played great yesterday, no problems, then today just upgraded to 2GB memory,and went Hyperlobby to practice more and joined a server and my screen was all sorts of crazy angles and pixelation and lines all over, I got out tired a differnt server and same then it got real bad, got out completely and my desk top was all pixelated out to so i restarted, and it cleard up till i tried to play again, my system is a 450w Power sup, AMD Ath 64 4000+ ATI Radeon X800 AGP, 1 year old, 2GB Kingston Memory and 200GB Hdrive and a samsung 17" LCD flatpanel,, also i tried PF in stand alone, as well as Battle field2 and same thing happens, i tried in all refresh rates 60 70 and 75 and resolutions and in DX9 and open GL, and no change, and now im getting little pixels on the screen when i move the mouse,any help would be great thank you in advance.

Thundergrunt
12-10-2006, 12:49 AM
Just tried and and noticed in to corner of screen it said check or clock speed 10 30%, does that have somthing to do with Memory, I have 4 slots slot 1 has 1gb and slot 3 has 1gb in it, I tried both in 1 and 2 and no change in problem.

Yellow_Sub
12-10-2006, 01:30 AM
To go to version 4.04 in PF you need to install 6 patches (3.03,3.04,4.01,4.02,4.03,4.04). Did you do it that way? You can only use the standalone patches, not patches which the addition m (3.03m), they are for the merged install (FB+AEP+PF)

303
http://www.gamershell.com/download_7953.shtml
304
http://www.gamershell.com/download_8082.shtml
401
http://www.gamershell.com/download_9625.shtml
402
http://www.gamershell.com/download_11192.shtml
403
http://www.gamershell.com/download_12500.shtml
404
http://www.gamershell.com/download_12688.shtml

The check clock is an anti-cheat feature of the server and has nothing to do with your RAM.

Run the setup and select the x800 chipset default graphic settings, if you haven't already.

Thundergrunt
12-10-2006, 10:42 AM
I have all the Patches but what is the x800 chipset what is that??

Yellow_Sub
12-10-2006, 02:17 PM
If you run the setup program you can select your graphic card or graphic settings. Choose the graphic settings for the 'ATI Radeon X800/X9800/X9700....' card.

primo6255
12-10-2006, 03:51 PM
Hi,if you are getting these lines shooting off in all directions in your other games also,I would say youre video card is either shot or youre overclocking the card to much.I do think it is more than likely the card went bad......I hope I'm wrong but don't think so

Thundergrunt
12-10-2006, 06:27 PM
What is overclocking and how do i get to the set up program?? thanks for your help