PDA

View Full Version : How do I equip Bartholomeu's Sword?



Evan52395
11-22-2010, 10:12 PM
I unlocked it after completing all Mercernary challenges. It's not in my hideout, my shops or inventory. Anyone know?

litlpun420
11-22-2010, 10:48 PM
Its an axe. it should be at your hideout. I can't get maria's dagger even though I've done all the guild challenges. for some reason all my guilds are level 1.

Evan52395
11-23-2010, 05:09 AM
Oh kk thanks, I'll check my axes, silly me. And I'm having the same problem as you with my Assassin Guild and Thieve Guild. I finished all my AG challenges and almost all my TG challenges and they're still Rank 1...strange.

BAMB0
11-23-2010, 06:42 PM
Rank 1 is the highest, apperently. Because if you don't do any challenges the Guild is at rank 10 and as you do more and more challenges they lower. Until they are Rank 1 for all guilds.

AG gets you Altair's sword
TG gets you La Volpe's sword
CG gets you Maria's dagger
MG gets you Bartholomeo's Axe