PDA

View Full Version : Can you run it?



Unstop4ever
02-16-2008, 08:27 AM
Yes yes I can. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_razz.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif

http://i59.photobucket.com/albums/g314/Unstop4ever/yes.jpg

Go to www.canyourunit.com (http://www.canyourunit.com) to find out!

NotLordAtkin
02-16-2008, 08:39 AM
then I'm jealous with you http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

but does this thread really make sense? it seems to me that you just wanted to show off your HW http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

good comp, though... (I've got GF FX5200)

and actually, I know the site pretty well... it helped me a lot deciding which games to buy...

spazzoo1025
02-16-2008, 08:40 AM
hooray for a useless thread instead of posting in the already existing/stickied PC requirements thread!!

not.

caswallawn_2k7
02-16-2008, 09:34 AM
yet he doesnt realise all that site does is compair your hardware to the recormended you may as well just look at the spec posted and say you have higher it does the same thing. pluss that site doesnt proove you can run the game it just prooves you are above what the game creators say you need and 90% of the time you need quite a bit higher than recormended so that site is only usefull to people who dont know what is in their pc.

ScytheOfGrim
02-16-2008, 09:55 AM
so that site is only usefull to people who dont know what is in their pc.

Like me! ^_^
No kidding, that site is really a gem for me for future reference. xD

davo81
02-17-2008, 11:21 PM
Even my old pc has no trouble with this game.

http://users.tpg.com.au/coldhill//acsr.JPG

Intel Core 2 Duo E6600 (2.4ghz Stock)
2GB DDR2-800
8600 GTS 512MB

Jade_Samurai
02-18-2008, 02:06 AM
HAHAHAhahaha!!! my cpu FAILD! 3.6ghz intell P4 single core
but it cant see its OCED to 4.4!!! BAAHAhahaha!!!! FOOLS! FOOOLS!

the game will still die though! sadly enough, ill give it a go, ill show you! ill show you all!

caswallawn_2k7
02-18-2008, 06:37 AM
you can overclock all you want a single core will never have the bandwidth of a dual core and that is why your cpu failed it may work but if it want to use the cores independantly that is why a single core wont work.

DjGuZ
02-18-2008, 10:16 AM
Originally posted by ScytheOfGrim:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content"> so that site is only usefull to people who dont know what is in their pc.

Like me! ^_^
No kidding, that site is really a gem for me for future reference. xD </div></BLOCKQUOTE>

Oh come on, Old computer ?? that computer is awsome !!! If you dont want it give it to me Free !!

altair4o
02-20-2008, 04:52 AM
Here are my results http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/winky.gif

http://i177.photobucket.com/albums/w204/zokito_01/icanrunAC.jpg

caswallawn_2k7
02-20-2008, 06:41 AM
2 year old pc and can still run it only thing changed since i got it is the graphics card cause the 7900 i had died.

http://i65.photobucket.com/albums/h204/psychokiller_photos/assassinscreed.jpg