PDA

View Full Version : Florence - Unable to access?



to_apologise
11-29-2009, 10:48 AM
I am unable to get into the other part of florence(across the river) is this the thing that was in the collectors edition or did the developers just put it their to torment us?

Avl521
11-29-2009, 11:08 AM
I can't access the southern part of florence either, I see it when I get on fast travel stations but I can't get there and when I try swimming or crossing through a bridge it says the area is not available yet.... so I think it's probably a DLC section or sth since as far as I know, collector's editions only had lie 3 areas and they were like the assassin's tombs

Zeusdude2020
11-29-2009, 11:17 AM
Yes, its there, you can see it and the people in that section.
Its on the fast travel map.

yet, you can not access it.
No DLC, nothing.
Its just there for looks.
For now?

Hopefully they open it up for fun later on, it is VERY taunting.

jimbo11235813
11-29-2009, 02:32 PM
It's probably a future DLC as I can't access it either (I've got the black edition and it's not accessible)

IV_trailer
11-29-2009, 03:14 PM
I dont playing right now so I ask: do you see a whole city part or just a vew building. Since in the rome part of the game you have just the same issue. Just decorative.

DeathBlade139
11-29-2009, 04:41 PM
Originally posted by IV_trailer:
I dont playing right now so I ask: do you see a whole city part or just a vew building.

Please restate this, I'm not quite sure what you're asking.

If you're asking, "I am not playing/don't have the game right now; therefore I ask: do you see all of Southern Florence of just a few buildings?"

If that's the case, then you see all of Southern Florence, you just can't access it. Although I'm not sure if this is what you meant...please form coherent sentences for more effective responses to your posts.

IV_trailer
11-29-2009, 04:47 PM
That's exaclty what i meant. Mmmhh kinda weard then you cant acces it. This plus the memory seqeunses you cant enter right now almost prove that there will come DLC.

Oh and for my lack off correct english: I will try the best I can. English isn't my mother language and I havent learned it much either. Sorry for the pain the will be caused be reading my posts.

Captain Tomatoz
11-29-2009, 04:48 PM
i believe the sequences you can't access are in ac discovery on the ds http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Avl521
11-29-2009, 06:03 PM
I'm pretty sure there will be DLC since the southern part of florence is blocked and the sequences 12 and 13 are missing... and in that missing time Lorenzo de Medici dies... he's florence's ruler so it pretty much tells me that has sth to do with the DLC

Captain Tomatoz
11-29-2009, 06:06 PM
Originally posted by Avl521:
I'm pretty sure there will be DLC since the southern part of florence is blocked and the sequences 12 and 13 are missing... and in that missing time Lorenzo de Medici dies... he's florence's ruler so it pretty much tells me that has sth to do with the DLC

look at my post above yours http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

Avl521
11-29-2009, 06:23 PM
Originally posted by Tony6593:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Avl521:
I'm pretty sure there will be DLC since the southern part of florence is blocked and the sequences 12 and 13 are missing... and in that missing time Lorenzo de Medici dies... he's florence's ruler so it pretty much tells me that has sth to do with the DLC

look at my post above yours http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif </div></BLOCKQUOTE>
Lol I'm sorry I just didn't know anything about AC discovery haha thanks for the heads up http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif though I don't have a DS so playing them on PS3 would be... MUCH better

DeathBlade139
11-29-2009, 09:25 PM
Originally posted by Avl521:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Tony6593:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Avl521:
I'm pretty sure there will be DLC since the southern part of florence is blocked and the sequences 12 and 13 are missing... and in that missing time Lorenzo de Medici dies... he's florence's ruler so it pretty much tells me that has sth to do with the DLC

look at my post above yours http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif </div></BLOCKQUOTE>
Lol I'm sorry I just didn't know anything about AC discovery haha thanks for the heads up http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif though I don't have a DS so playing them on PS3 would be... MUCH better </div></BLOCKQUOTE>

Is this true? I thought that Discovery was in Spain, where Ezio rescues his Assassin buddies? Of course, this was only taken from Wikipedia, and I haven't played the game so http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif