PDA

View Full Version : Torpedoes....



Erjon2007
06-15-2007, 07:39 AM
The lack of manuals , tutorials or training missions makes me post here this dubt...

There have been a lot of times that my torpedoes ( auto trageting) passes about 10 meters on the right of his objective.

What have i got to do??
Does the torpedo room efficiency affect that?
Does even the dud torpedo enabled option affect?

Ok , hope to receive answers http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Cya all

OMG ; TALKING ABOUT SH4

Erjon2007
06-15-2007, 07:39 AM
The lack of manuals , tutorials or training missions makes me post here this dubt...

There have been a lot of times that my torpedoes ( auto trageting) passes about 10 meters on the right of his objective.

What have i got to do??
Does the torpedo room efficiency affect that?
Does even the dud torpedo enabled option affect?

Ok , hope to receive answers http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Cya all

OMG ; TALKING ABOUT SH4

Foehammer-1
06-15-2007, 07:46 AM
Press Q to open the selected tube door(s). That will do the trick

danurve
06-15-2007, 10:40 AM
Here's two links from the manual that may help;
http://www.mysh3.info/shiii/index.php/Torpedoes
http://www.mysh3.info/shiii/index.php/Automatic_Targeting

Im also thinking your AOB or Gyroangle might be wrong.