PDA

View Full Version : Wont work at all



Vomdur
07-20-2005, 04:49 PM
I have installed PF uninstalled then reinstalled be cause it said rts.dll was missing then i cheked these forums and fixed that...or so i thought now i try to start PF and it says...please insert cd-rom 2, select OK and restart application..which is fine but the disk is in...when i hit ok the next msg says the application failed to initialize properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application...PLEASE HELP ME!!!!

steve_v
07-20-2005, 04:54 PM
What you're describing is a known issue that has been corrected by UbiSoft. Here is the link. Please take care to follow the instructions. So far, it has been 100%. Post back if you have any problems. Ubisoft Solution Center (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061&p_created=1099077749&p_sid=3_uGGxsh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29yd D0mcF9yb3dfY250PTQmcF9zZWFyY2hfdHlwZT1zZWFyY2hfbmw mcF9wcm9kX2x2bDE9ODgmcF9wcm9kX2x2bDI9MTEyOCZwX2Nhd F9sdmwxPSZwX2NhdF9sdmwyPSZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=)

Vomdur
07-20-2005, 05:42 PM
followed all instructions and it still says please insert cd 2 when it in then the next error says failed to initialize properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application

steve_v
07-20-2005, 05:59 PM
Why don't you tell me what you did exactly. There must surely be an mistake in communication.

Vomdur
07-20-2005, 06:05 PM
ok..i installed the game and it said rts.dll could not be found so i thought maybe a reinstall would fix it so i did that and again the same error came up so i searched the forums for that error found a post (think it was urs lol) and took me to the same link you gave me and i followed those instructions now when i try to start the game it says that disk 2 is not found but i have it in my cd-rom drive, i even tried to start the game with the disk in my cd burner and it also did not work. so after i click ok on the disk not found error it come up with the failed to initialize properly (0xc0000142). Click on OK to terminate the application error...seems very odd to me :S and i wanna play sooo bad lol :> o and BTW ty for helping http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

steve_v
07-20-2005, 06:13 PM
The link I left you has a file attachment for download, rts.dll. When you click on it, you select the save option and select the location for the file to be saved. When complete, you add that file to your current install, allowing it to over-write the existing rts file. This will now allow you to lauch the sim.

Also, if you've installed the ubi game software, the same file must be palced in that folder.

Does that make sense?

Vomdur
07-20-2005, 06:16 PM
hmmm mine didnt overwrite anything thats prolly my problem...

Vomdur
07-20-2005, 06:19 PM
think i should try to reinstall and fix the rts file again?

steve_v
07-20-2005, 06:19 PM
try installling the new file correctly first. If she starts, you're good to go. Also, you'll need patching info and links which can be found at airwarfare
http://www.airwarfare.com/guides/patching.htm

Vomdur
07-20-2005, 07:12 PM
it worked http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif YAY now ive just gotta update THANK YOU STEVE!!!

steve_v
07-20-2005, 07:42 PM
Great news. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif See you in the skies.