PDA

View Full Version : To Upgrade or Not to Upgrade!!!!!!!!!!!!!!!11



NKVDcrazyivan
04-03-2005, 09:48 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif hi all i have noticed some funny things happen in the upgrade chioce once you save the game and then go back into it from a fresh start.
1.i now have a Type 1X-b,i spent 1500 renown to get the fast moters and when i left port i could achive 20knots with a good crew.
after saving,in the eact same place and with the same crew i can now only do the top speed 17 knots.......i have tested this 3 times and every time it reverts back to the old engine speed specs.
but it still says i have the new engine upgrade if i go back into the docking screen after completing mission.....this seams to be a nasty bug.
also ships i have sunk which have borken in two still have there engine niose going http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif.
3.when i go to change to a type 1x bridge it says in the manual and in the game i can get a 37mm heavy flak a 2omm and a 105 gun but it only gives me a 105 gun with a choice of single or double aa mounts no heavy flak yet....im in 1940 late november..........

great game i hope like al of us it gets fixed soon..... http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

NKVDcrazyivan
04-03-2005, 09:48 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif hi all i have noticed some funny things happen in the upgrade chioce once you save the game and then go back into it from a fresh start.
1.i now have a Type 1X-b,i spent 1500 renown to get the fast moters and when i left port i could achive 20knots with a good crew.
after saving,in the eact same place and with the same crew i can now only do the top speed 17 knots.......i have tested this 3 times and every time it reverts back to the old engine speed specs.
but it still says i have the new engine upgrade if i go back into the docking screen after completing mission.....this seams to be a nasty bug.
also ships i have sunk which have borken in two still have there engine niose going http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif.
3.when i go to change to a type 1x bridge it says in the manual and in the game i can get a 37mm heavy flak a 2omm and a 105 gun but it only gives me a 105 gun with a choice of single or double aa mounts no heavy flak yet....im in 1940 late november..........

great game i hope like al of us it gets fixed soon..... http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

TASKFORCE1x1
04-03-2005, 10:35 PM
There will be another patch after the first its only a matter of when. Once everyone is patched then servers with that version will only allow equil clients to join.