PDA

View Full Version : FM Interior Mod



Mantock
06-29-2010, 02:08 AM
Hi all, am i missing somthing blatantly obvious?
When I want to move around in the sub, as they say you can from room to room, why cant I? what button combinations are there that allow me to. I have manadged to move around freely up on the bridge, but not down in the command room or anywhere else, I seem to be stuck in those positions and not allowed to 'walk' around.

HW3
06-29-2010, 03:01 AM
Shift + F2

Mantock
06-29-2010, 05:29 AM
ah thanks, ill try that

VirtualSkipper
07-30-2010, 12:43 PM
Works for me but is there a mod which adds full interior?

HW3
07-30-2010, 10:03 PM
Only the engine room, crew quarters, galley. There are no torpedo rooms yet.

PhantomKira
07-31-2010, 02:11 PM
Key word "yet". I'm sure it'll be here someday, given the massive support base this game has.