PDA

View Full Version : Ultimate health, crappy armor



assassinezio7
01-13-2011, 05:08 PM
There is a glitch where u can have the crappiest armor-roman armor where i think if u put on the Brutus armor and then put on the suesenhofer then put the Brutus armor agian ( repeat if needed I'm not completely sure)then put on your armor of choice and your health level won't change.
It helps a lot for those who like the color of a certain armor
Note: however resistance will still change.
~~~~assassinezio7

Skripnik
01-13-2011, 05:54 PM
Interesting. Gonna have to try that out.

MagicalZero ko
01-13-2011, 06:40 PM
Doesn't work,I call BS.

assassinezio7
01-18-2011, 05:46 PM
I told ya I wasn't sure
But somehow it's possible
~~~~assassinezio7