PDA

View Full Version : Running the game with a Laptop



Tato5
04-28-2010, 03:05 PM
Has anyone had any trouble running this game with a laptop? For some reason I can't see the menu screen at all. All I see is basically pictures without menu options. I noticed after looking through the system requirements that laptop versions of the video cards weren't supported. I was just wondering if I was the only one with this problem.

BlackFrancis
04-28-2010, 03:43 PM
I had the same problem. My laptop has an intel chipset and ati radeon, and when i switched to the radeon it worked fine. Well, not fine, I mean, it's still PS2 quality, but it works, at least.

Necrophilic
04-29-2010, 10:43 AM
I'm running SCC on a laptop and it runs just fine.

Does your laptop meet the minimum or recomended requirements for the game?

http://forums.ubi.com/eve/foru...1014258/m/1431008258 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/7211014258/m/1431008258)