PDA

View Full Version : cookies



georgeo76
04-16-2006, 06:17 PM
I'm having trouble getting the forum to remember me. I've logged into ubi.com and the login on this forum. I click the remember me box. It works fine so long as I don't close FF, but as soon as I exit, I have to log in again.

It seems as though my login cookies are getting set for session only. any advice?

georgeo76
04-16-2006, 06:17 PM
I'm having trouble getting the forum to remember me. I've logged into ubi.com and the login on this forum. I click the remember me box. It works fine so long as I don't close FF, but as soon as I exit, I have to log in again.

It seems as though my login cookies are getting set for session only. any advice?

Taylortony
04-16-2006, 07:36 PM
Add some waccy baccy to your cookies, that will make them stronger, more effective and last longer http://forums.ubi.com/images/smilies/88.gif


AND I don't mean that I endorse the use of Drugs or Similar substances............ well except coffee and beer and wine and spirits and........ http://forums.ubi.com/images/smilies/halo.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/59.gif

Zeus-cat
04-16-2006, 09:05 PM
I have been having the same problem Georgeo76. Thought it was just me.

Owlsphone
04-16-2006, 10:52 PM
Try this:

Go to tools > options > privacy > Cookies tab

There's the "keep cookies" option. Make sure it isn't set for "until I close Firefox".

I hope that helps you out.

fordfan25
04-17-2006, 12:09 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by georgeo76:
I'm having trouble getting the forum to remember me. I've logged into ubi.com and the login on this forum. I click the remember me box. It works fine so long as I don't close FF, but as soon as I exit, I have to log in again.

It seems as though my login cookies are getting set for session only. any advice? </div></BLOCKQUOTE>that depends. are you useing oatmeal or the peanutbutter browser?

Tully__
04-17-2006, 03:25 AM
This forum also deposits two cookies from hitbox.com, I think you need to allow those as well if you wan't the "remember me" option to work.

georgeo76
04-17-2006, 09:15 AM
Thanks Tully, I think that has something to do w/ it.

I disabled my measures against spyware (hosts, cookie blacklist, and adblock). Sure enough, hitbox cookies were set w/ a UBI login. But for some reason that didn't help. My login info was still set to session expire.

So even w/ my browser security prostrate, I'm still thwarted. Maybe I'm still blocking something w/o knowing it. I thought disabling hosts would surely work, because neither IE or FF will remember me and hosts is the only thing they have in common. Dose changing hosts require a restart?

If I can't figure this out I can always manually edit the cookie expiration. That probably is in breach of the terms but I'm @ a loss.

Beaufort-RAF
06-16-2006, 04:23 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by georgeo76:
I'm having trouble getting the forum to remember me. I've logged into ubi.com and the login on this forum. I click the remember me box. It works fine so long as I don't close FF, but as soon as I exit, I have to log in again.

It seems as though my login cookies are getting set for session only. any advice? </div></BLOCKQUOTE>

Had this problem for months but has now resolved itself without me changing anything. http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

Jaws2002
06-16-2006, 11:45 PM
Same here.

Dew-Claw
06-16-2006, 11:57 PM
Try purging all your cookies you may have a corrupt one.
Of course you'll have to log back in everywhere again, but a corrupt cookie can cause that and similar problems sometimes.

leitmotiv
06-17-2006, 12:03 AM
I suddenly had the same problem after accidentally logging out about a month ago. Some helpful person on the forums advised logging in on the Ubi home page, and that did the trick---automatically logged in since.

WTE_Ibis
06-17-2006, 05:17 AM
Had same problem also repaired itself recently

steve_v
06-17-2006, 05:25 AM
Ubisoft Forums - "Remember Password" fix. (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/6921088204/m/9251082154)

SeaNorris
06-17-2006, 06:30 AM
It seemed to fix itself over here.

polak5
06-18-2006, 05:35 AM
Same here the problem solved itself.
I think all this cookie disapearing mania is attributed to one person
http://img129.imageshack.us/img129/852/cookiemonster4us.jpg