PDA

View Full Version : Change Objective team



ClintTheSquint
10-15-2009, 02:36 PM
Hi All

Is it possible to change the target in WWL from Red to Blue.

I want the Sherrifs men to attack not the Bandits. I can see in the Dynamite properties a choice, Red, Blue, All, but is that all that needs changing?

Hows it done.

seir
10-16-2009, 01:02 AM
That's very advanced and you need to see how actions are working. Maybe Czak will help you...

ClintTheSquint
10-19-2009, 12:49 PM
Bump for Czak

czaq
10-20-2009, 01:30 AM
Things you have to set up the way you want:
on dynamites: m_Team, skin
on locations: eColor (change Shields to StarSilver, and StarSilver to Shields)
on objectives: sTextID, sShortTextID, m_Team
on ActionChains: Act_Accomplish (Accomplished/Failed)
on GameModeEvents: eWinnerWhenRoundTimePasses

ClintTheSquint
10-25-2009, 06:43 PM
Hi

I've tried what you sugguested and had some strange results.

Dynamites seem ok
Objectives.. Got both Attack and defend in the class pick screen?
Locations i think are ok
On Chain actions I could not see the choices.
GameModeEvents changed team.

It is a pity you are not able to choose which side you want to be on the offensive when you start to build the map. Some themes would be good with the Lawmen attacking the outlaws stronghold.

czaq
10-26-2009, 05:29 AM
Something with objectives must be screwed. Are you sure the teams are set correctly?