PDA

View Full Version : Bug on choosing flotilla



hexbase
12-03-2007, 08:46 AM
Hello,

When i request change of flotilla, from 2 to flotilla 11, the game put me on flotilla 29!

I would like to know how i fix this. I got the latest patch, 1.4b

Thanks

hexbase
12-03-2007, 08:46 AM
Hello,

When i request change of flotilla, from 2 to flotilla 11, the game put me on flotilla 29!

I would like to know how i fix this. I got the latest patch, 1.4b

Thanks

tuddley3
12-03-2007, 12:30 PM
When and where are you first of all.

Have you read the Community Manual yet for Flotilla dates ?

If not, I have a link below my Sig you can click on. I highly suggest reading the Community Manual.