PDA

View Full Version : locked memory?



rupshall
01-14-2009, 01:13 PM
I am working on my first pass through AC. I am almost done memory block 5, but I an trying to complete %100 of the memories. Unfortunately during block 2, I accepted the assassination mission and it locked a some of the other memories in block 2, I want to go back and do those memories but I don't know how to unlock them. If i finish the game will it unlock those memories? If not how/can I finished the missing memories?

caswallawn_2k7
01-14-2009, 01:26 PM
when you finnish the game you can go back and replay any memory block.

rupshall
01-14-2009, 01:32 PM
can i play just the unfinished memory ... or do I need to do the block over again??

also ... what about the flags and templars?? can i finish the game ... and go back and fill-in the missing flags/templars??

caswallawn_2k7
01-14-2009, 01:41 PM
when you finnish the game you can access any memory from the animus menue and basiclay do what ever you could in that block originaly. so for example alot of people when wanting to the collect the flags and templars they just go back into the last memory as it gives access to all parts of all the cities and the top end weapons/skills.